Badrumsdrömmar

MED GRANITKERAMIK ÄR MÖJLIGHETERNA OBEGRÄNSADE
Badrumsdrömmar

På den här sidan vill vi stolt visa upp tidigare projekt som vi har fått förtroendet att leverera material och kunskap till. 

ÅRE, JÄMTLAND

Vacker terrazzo och traditionellt kakel i en skön harmoni! Det här badrummet på 4 m² rymmer en stor känsla och detaljrikedom. Inbyggda hyllor, en diskret golvbrunnssil och en sömlös övergång mellan golv/vägg. Kommoden i valnöt har underbelysning, vilket gör nattliga besök behagliga.

Kakelplattorna som utgör fondväggen heter Opal, som finns i flera vackra färger.

TOTTHUMMELVÄGEN, JÄMTLAND

En inbjudande miljö för den som söker avslappning. Till den här hemmarelaxen i avskalad stil har vi levererat granitkeramik som är 120X120, allt för att minska intrycken och skapa en känsla av att badrum, bastu och toalett ska kännas som ett. Det stora fönstret bjuder in till långa avkopplande stunder i badkaret.

De betonginspirerade plattorna på bilderna är serien AZUMA som importerar vi från Bologna, Italien.

UNDERSÅKER, JÄMTLAND

Välkommen in i det här stora badrummet med inspiration från de närliggande fjällen. 

De stora fönsterpartierna bjuder inte bara på en fantastisk vy över de milsvida skogarna, de släpper också in mängder av det naturliga ljuset som gör rummet levande. Det här badrummet är utrustat med dubbla takduschar, en stor kommod i valnöt och  kröns av en sagolik krona i taket.

Plattorna på golv och vägg heter Quartzit black i 60X60-format och visst gifter de sig perfekt med detaljerna i trä?

Följ vår resa på

@kakelmassan