Kakelmässan - Sortiment

Sortiment

Kakelmässans breda sortiment består av noga utvalda kvalitetsprodukter, material och tillbehör. Hos oss hittar du det du behöver för att kunna förverkliga dina badrumsdrömmar. Vi hjälper dig investera i dig själv och framtiden. Med stilfullt kakel och klinker på väggar och golv och rätt badrumsinredning gör vi tillsammans med dig ditt badrum till hemmets favoritplats.

Kakel och klinker

Vårt kakel och klinker kommer från de bästa fabrikerna och håller högsta möjliga kvalité.

Vi har kakel och klinker från samtliga svenska grossister och från ledande fabriker i Italien. Detta gör att vi har ett extremt stort utbud av varierade sorter och stilar. Vårt kakel och klinker passar så väl i ditt kök som till ditt badrum, eller vilket rum som helst egentligen.

Vi har allt från unika mosaiker till stora plattor som är upp till 120 x 240 cm. Vi har även natursten av olika slag för dig som letar efter något elegant och levande, perfekt till grundmurar, fasader, murväggar och eldstäder. Natursten är ett underbart material som kan användas till både väggar och golv.

Du hittar hela sortimentet hos våra leverantörer.

Vårt kakel och klinker kommer från de bästa fabrikerna och håller högsta möjliga kvalité.

 

Vi har allt från unika mosaiker till stora plattor som är upp till 120 x 240 cm. Vi har även natursten av olika slag för dig som letar efter något elegant och levande, perfekt till grundmurar, fasader, murväggar och eldstäder.

 

Du hittar hela sortimentet hos våra leverantörer.

Tätskikt

Ska du renovera badrummet eller bygga ett spa i källaren?

Då behöver du ett ordentligt tätskikt så att fukt inte tränger igenom till bakomliggande konstruktion. Vi hjälper dig att hitta rätt komponenter för en lyckad och långsiktig hållbar renovering.

Fix och fog

För att ditt kök eller badrum ska få den där perfekta känslan är fogen lika viktigt som valet av kakel och klinkers. Bra fix eller fog är lika viktigt som att dra åt däcken innan du åker ut med bilen.

Känner du dig osäker på vilket fix eller fog du ska använda så tveka inte att komma in för rådgivning och vägledning i butiken. 

Verktyg

Funderar du på att kakla själv? Då har vi rätt verktyg för dig!

Om du känner dig osäker över vilka verktyg du ska använda eller hur du ska använda dem hjälper våra experter dig gärna. De ger dig även nyttiga tips på vägen.

Skapa ditt drömbadrum

1

Boka in ett kostnadsfritt rådgivningsmöte eller kom in spontant i någon av våra butiker.

2

Nulägesanalys. Vi går igenom hur ditt nuvarande badrum ser ut och tar tillsammans med dig fram underlag för hur ditt nya badrum ska se ut.

3

Nu är det dags att välja kakel, och klinker, badrumsmöbler, badkar/dusch. Låna hem plattor och kataloger så att du i lugn och ro kan gå igenom dina val.

4

Vi gör en grovskiss på det nya badrummet och om du vill kan vi rita upp badrummet i ett designprogram och maila över illustrationerna till dig.

5

Vi bokar ett nytt möte där vi stämmer av och korrigerar idéerna och ritningarna för att kunna gå vidare till skarpt läge.

6

En av dig utsedd hantverkare kopplas in, alternativt hjälper vi dig att hitta en hantverkare som är behörig för att arbeta med våtrum.​

7

Hantverkaren bokar ett möte hemma oss dig. Du kan redan då ge en bra bild av hur badrummet ska se ut i den planritning och de illustrationer du har.

8

En komplett offert tas fram vilket inkluderar allt material och arbete.​

9

Sådär! Välkommen in :)​