Warning: The magic method QodeStockholmInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/f/a/kakelmassan.se/httpd.www/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php on line 90
Köpa ny dusch i Östersund eller Örebro | Kakelmässan

Köpa dusch i Östersund eller Örebro

Är du ute efter att renovera badrummet?

Kakelmässan är ett företag som lägger fokus på helhetskoncept. Vi har duschar som är miljövänliga och energisnåla men samtidigt så eleganta och personliga att de kan vara som vilken inredningsdetalj som helst.

Vi arbetar mycket med och har lång erfarenhet av badrumsrenovering. För oss är det viktigt att utgå ifrån kundens önskemål men vi erbjuder även vår expertis i området i form av rådgivning och inspiration.

På Kakelmässan erbjuder vi alltid våra kunder i Östersund en kostnadsfri offert. Vare sig du bara vill uppdatera badrummet med en ny och fräsch dusch eller vill bygga ett helt nytt badrum så finns vi här för dig.

Kvalitet och nöjda kunder

Kvalitet och kundnöjdhet är två saker som är viktiga för oss. Därför ser vi till att hålla oss ständigt uppdaterade om nya material, tekniker och stilar som finns ute på marknaden. Kom gärna förbi vår butik för att inspireras i vår utsällning.

Här hittar du din nya dusch, badkar eller blandare.. Badrum är ett av de rum som folk värderar högst när de ska köpa bostad. Det är viktigt med ett trivsamt badrum. Kontakta gärna oss på Kakelmässan om du är ute efter att köpa ny dusch eller har frågor om badrumsrenovering. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig. Välkommen.